Forret, salat & dessert er anrettet på fade og i skåle klar til, at sætte på bordet. Hovedretten er pakket i termokasse så det kan holde sig varmt. Det er også muligt, at få hovedretten med kold, til selv at varme op. Der medfølger varmeanvisning.
Pris pr. kuvert med kalve coulotte 320,00 Pris pr. kuvert med kalve mørbrad 350,00
Forret
Bruschetta med mozzarella Briochebolle med ferskrg. laks og dildmajo Rg. dyrekølle med melon og vaniljesyltet tranebær Hertil hj.bagt flute og smør
Hovedret
Kalvemørbrad fra Himmerland eller kalvecoulotte, flødesauce af kalvefond, petit kartofler med persille. Lækker salat og krydderurtedressing.
Dessert
Kold hindbærsouffle Hasselnøddekage med kaffe/karamel ganashe.
Månedsmenu Oktober/November
Minimum 4 kuverter
Forret, salat & dessert er anrettet på fade og i skåle klar til, at sætte på bordet. Hovedretten er pakket i termokasse så det kan holde sig varmt. Det er også muligt, at få hovedretten med kold, til selv at varme op. Der medfølger varmeanvisning.
Pris pr. kuvert med kalve coulotte 320,00 Pris pr. kuvert med kalve mørbrad 350,00
Forret
3 små hapsere med: - Rejesalat med krydderurter - Varmrg. Laks med rygeostecreme - Seranoskinke med pesto, semidried tomater og Parma reggiano.
Hovedret
Kalvemørbrad fra Himmerland eller kalvecoulotte, vildtsvampesauce, Pommes Duchesse. Lækker salat og krydderurtedressing.
Dessert
Vanilje Panna Cotta med æblekompot. Brownie med bær.
Vi tager forbehold for prisstigninger og udsolgte varer. Betaling: Mobilepay eller bankoverførsel. (Vi modtager ikke via dankort/kreditkort)