Månedsmenu oktober/november

Månedsmenuen for oktober & november. 

Forret, salat & dessert er anrettet på fade og i skåle klar til, at sætte på bordet.
Hovedretten er pakket i termokasse så det kan holde sig varmt.

Det er også muligt, at få hovedretten med kold, til selv at varme op. Der medfølger varmeanvisning.

Minimum 4 kuverter

Pris pr. kuvert med kalvemørbrad: Kr. 350,-
Pris pr. kuvert med kalvecoulotte: Kr. 330,-


Tapas forretter

Tatar af røget hellefisk på hjemmebagt blinis
Italiensk pølse m/pesto, semidried tomat og parma reggiano
Spinatskål m/kyllingesalat

Hertil hjemmebagt flute og smør




Hovedret

Kalvemørbrad fra Himmerland eller kalvecoulotte med pommes Duchess og sauce af kalvefond.
Lækker salat og krydderurtedressing.







Dessert

Bagt æblekage med creme fraice og hjemmelavet mini-flødebolle.








Månedsmenu december

Månedsmenuen for december 2025. 

Forret, salat & dessert er anrettet på fade og i skåle klar til, at sætte på bordet.
Hovedretten er pakket i termokasse så det kan holde sig varmt.

Det er også muligt, at få hovedretten med kold, til selv at varme op. Der medfølger varmeanvisning.

Minimum 4 kuverter

Pris pr. kuvert med kalvemørbrad: Kr. 350,-
Pris pr. kuvert med kalvecoulotte: Kr. 330,-


Tapas forretter

Røget laks med dildcreme
Croissant med krabbesalat
Røget dyrekølle med melon og vaniljesyltede tranebær

Hertil hjemmebagt flute og smør




Hovedret

Kalvemørbrad fra Himmerland eller kalvecoulotte, råstegte kartofler, mild pebersauce.
Lækker salat og krydderurtedressing.







Dessert

Panna cotta med bærcoulis og brownie med ganasche.








Vi tager forbehold for prisstigninger og udsolgte varer.
Betaling: Mobilepay eller bankoverførsel. (Vi modtager ikke via dankort/kreditkort)
clock-ophoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram