Månedsmenu april

Månedsmenuen for april

Forret, salat & dessert er anrettet på fade og i skåle klar til, at sætte på bordet.
Hovedretten er pakket i termokasse så det kan holde sig varmt.

Det er også muligt, at få hovedretten med kold, til selv at varme op. Der medfølger varmeanvisning.

Minimum 4 kuverter

Pris pr. kuvert med kalvemørbrad: Kr. 350,-
Pris pr. kuvert med kalvecoulotte: Kr. 330,-


Tapas Forretter

- Hjemmelavet Blinis m/ mousse af røget hellefisk
- Store rejer m/hvidløg og persille
- Italiensk pølse med pesto og oliven








Hovedret

Kalvemørbrad fra Himmerland eller kalvecoulotte 
Råstegte kartofler, Dijon sauce, lækker salat og dressing








Dessert

Citronfromage
Brownie med chokolade-ganache








Månedsmenu maj / juni

Månedsmenuen for maj & juni

Forret, salat & dessert er anrettet på fade og i skåle klar til, at sætte på bordet.
Hovedretten er pakket i termokasse så det kan holde sig varmt.

Det er også muligt, at få hovedretten med kold, til selv at varme op. Der medfølger varmeanvisning.

Minimum 4 kuverter

Pris pr. kuvert med kalvemørbrad: Kr. 350,-
Pris pr. kuvert med kalvecoulotte: Kr. 330,-


Forret

Grillede asparges med serranoskinke og estragon-majo
Hjemmebagt flüte og smør








Hovedret

Kalvemørbrad fra Himmerland eller kalvecoulotte
Små nye persillekartofler og whiskysauce
Årstidens salat og krydderurtedressing







Dessert

Panna cotta med rabarberkompot
Hasselnøddekage med ganasche








Vi tager forbehold for prisstigninger og udsolgte varer.
Betaling: Mobilepay eller bankoverførsel. (Vi modtager ikke via dankort/kreditkort)
clock-ophoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram