Månedsmenu december/januar

Forret, salat & dessert er anrettet på fade og i skåle klar til, at sætte på bordet.
Hovedretten er pakket i termokasse så det kan holde sig varmt.

Det er også muligt, at få hovedretten med kold, til selv at varme op. Der medfølger varmeanvisning.

Minimum 4 kuverter

Pris pr. kuvert med kalvemørbrad 350,-
Pris pr. kuvert med kalvecoulotte 330,-


Tapas Forretter

- Serano, pesto, semidried tomat og Parma Reggiano
- Varmrøget peberlaks med peberrodscreme
- Bruschetta med mozzarella og tomat







Hovedret

Kalvemørbrad fra Himmerland eller Coulotte
Kalveskysauce, råstegte kartofler og lækker salat med dressing








Dessert

Panna cotta med blåbær coullis
Chokoladekage med ganage








Vi tager forbehold for prisstigninger og udsolgte varer.
Betaling: Mobilepay eller bankoverførsel. (Vi modtager ikke via dankort/kreditkort)
clock-ophoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram