Månedsmenu oktober/november

Forret, salat & dessert er anrettet på fade og i skåle klar til, at sætte på bordet.
Hovedretten er pakket i termokasse så det kan holde sig varmt.

Det er også muligt, at få hovedretten med kold, til selv at varme op. Der medfølger varmeanvisning.

Minimum 4 kuverter

Pris pr. kuvert med kalvemørbrad 350,-
Pris pr. kuvert med kalvecoulotte 330,-


Tapas Forretter

- Briochebolle med fersk, røget laks og dildcreme
- Tunmousse med syltet rødløg
- Røget dyrekølle med vaniljesyltet tranebær og melon

Hertil hjemmebagt flüte og smør





Hovedret

Kalvemørbrad fra Himmerland eller kalvecoulotte med vildtsvampesauce, Pommes Duchesse.
Lækker salat og krydderurtedressing








Dessert

Mazarinkage med hindbærmousse og gammeldags æblekage i portionsglas









Vi tager forbehold for prisstigninger og udsolgte varer.
Betaling: Mobilepay eller bankoverførsel. (Vi modtager ikke via dankort/kreditkort)
clock-ophoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram