Mad ud af huset
Månedsmenu
Jul/nytår
Mortens Aften
Studenter menu
Grill menu
Tre retters menu
Buffet og brunch
Frokost
Snapas
Reception
Konfirmation
Lettere anretninger
Galleri
Om
Kontakt
Månedsmenu oktober/november
Forret, salat & dessert er anrettet på fade og i skåle klar til, at sætte på bordet.
Hovedretten er pakket i termokasse så det kan holde sig varmt.
Det er også muligt, at få hovedretten med kold, til selv at varme op. Der medfølger varmeanvisning.
Minimum 4 kuverter
Pris pr. kuvert med kalvemørbrad 350,-
Pris pr. kuvert med kalvecoulotte 330,-
Tapas Forretter
- Briochebolle med fersk, røget laks og dildcreme
- Tunmousse med syltet rødløg
- Røget dyrekølle med vaniljesyltet tranebær og melon
Hertil hjemmebagt flüte og smør
Hovedret
Kalvemørbrad fra Himmerland eller kalvecoulotte med vildtsvampesauce, Pommes Duchesse.
Lækker salat og krydderurtedressing
Dessert
Mazarinkage med hindbærmousse og gammeldags æblekage i portionsglas
Vi tager forbehold for prisstigninger og udsolgte varer.
Betaling: Mobilepay eller bankoverførsel. (Vi modtager ikke via dankort/kreditkort)
Mad ud af huset
firma
galleri
om
Kontakt
Lundvej 6
8800 Viborg
Danmark
Man-lør
: kl. 9.00 - 18.00
Søndag & helligdage:
Lukket
Åben for konfirmationer
Sommerferie:
Lukket uge 28-31
Viborg@madkunstneren.dk
8761 0101
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
clock-o
phone
envelope
location-arrow
linkedin
facebook
pinterest
youtube
rss
twitter
instagram
facebook-blank
rss-blank
linkedin-blank
pinterest
youtube
twitter
instagram